Ξεκινάει τουρ επιδείξεων στην Αμερική η Σιμόν Μπάιλς

Η 24χρονη γυμνάστρια έχοντας πλέον επιστρέψει από το Τόκιο ετοιμάζεται για το επόμενό της βήμα.

Η Μπάιλς έχει ανακοινώσει από την αρχή του καλοκαιριού ένα τουρ γυμναστικών επιδείξεων που θα λάβει χώρα αποκλειστικά στην Αμερική. Το «Gold Over America Tour» θα διεξαχθεί σε 35 πόλεις, είναι ανεξάρτητο από την γυμναστική ομοσπονδία της χώρας. Η έναρξη θα γίνει τον Σεπτέμβριο ενώ θα πάρουν μέρος κι άλλες γνωστές αθλήτριες διαφόρων αγωνισμάτων.

«Αγαπάω την γυμναστική και ήθελα να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα σόου για να γιορτάσουμε την αγνή χαρά του να κάνεις ένα πρόγραμμα, χωρίς να πρόκειται για κάποιον αγώνα» δήλωσε η Μπάιλς.

Πριν από λίγες ημέρες η Αμερικανίδα αποσύρθηκε από τέσσερα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη συνέχεια επέστρεψε για να πάρει μέρος στο αγώνισμα της δοκού και εν τέλει κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Μιλώντας στο NBC για το γεγονός είπε ότι «αυτό το μετάλλιο σημαίνει περισσότερα από όλα τα χρυσά μαζί γιατί τα τελευταία 5 χρόνια είχα πιεστεί πάρα πολύ. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου αλλά ταυτόχρονα δεν με ένοιαζε και το αποτέλεσμα. Ήμουν χαρούμενη που ολοκλήρωσα το πρόγραμμά μου».

Όταν ρωτήθηκε για το αν βλέπει στα μελλοντικά της σχέδια τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού φάνηκε σκεπτική. «Πρέπει να αναλύσω πολλά πράγματα πρώτα» είπε, προσθέτοντας ότι είναι ευχαριστημένη για το γεγονός ότι έφερε στο προσκήνιο τα ζητήματα ψυχικής υγείας. «Πιστεύω πως είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί περισσότερο, ειδικά με τους αθλητές, διότι ξέρω αρκετούς που έχουν παρόμοια δυσκολίες όπως εγώ» δήλωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος