Βλάχος για το θέμα του συμβολαίου: «Είναι σαν να πρέπει να επιλέξεις ένα από τα δύο παιδιά σου»

Κατά την άφιξη της Εθνικής ομάδας πόλο στην Ελλάδα, ο Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει για το μέλλον του.

Οι δευτεραθλητές του τουρνουά πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων, επέστρεψαν στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της άφιξής τους, τα βλέμματα στράφηκαν στο πρόσωπο του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο Θοδωρής Βλάχος καλείται να αποφασίσει μεταξύ Ολυμπιακού και Εθνικής ομάδας πόλο, μετά την πρόταση που δέχθηκε από την ΚΟΕ για την αποκλειστική ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του πόλο ανδρών.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την άφιξη της ομάδας, ο ίδιος επεσήμανε:

«Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα με Γιαννόπουλο και Αφρουδάκη στο Τόκιο. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Σεπτέμβριο. Είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που ανανεώνει κάθε χρόνο το συμβόλαιό του. Μου έκαναν μια πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ είμαι προπονητής μέχρι τώρα στις δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο Ολυμπιακός κορυφαία στην Ευρώπη και η Ελλάδα στον κόσμο» είπε αρχικά ο Βλάχος και πρόσθεσε:

«Το δίλλημα αυτό που μου έχει μπει πρέπει να το δεχτώ και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το δίλλημα, αλλά από την στιγμή που μπαίνω είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε συμβολαίων. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αυτό δεν το έκανα για τα χρήματα (κοουτσάρισμα στην εθνική ομάδα). Είναι σαν να σου λένε ότι έχεις δύο παιδιά και άφησε το ένα πίσω από την πόρτα. Είναι δύσκολη η απόφασή μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι κάτι που δεν με αφήνει να χαρώ πάρα πολύ την μεγάλη διάκριση. Ότι και να αποφασίσω, όποια ομάδα και να αφήσω, το θα κάνω με μαυρισμένη ψυχή. Είναι κάτι που δεν το ήθελα. Έτσι όπως φτάσαμε, είναι δύσκολο να αφήσεις ένα από τα δύο παιδιά σου».

Κατά τη διάρκεια των λεγόμενών του επενέβη και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η πρόθεση της ΚΟΕ είναι να κρατήσει στον Θοδωρή Βλάχο στην Εθνική ομάδα.

«Επιθυμία μας είναι ο Θόδωρος να είναι μαζί μας. Να αποφύγουμε καταστάσεις του παρελθόντος όπου κάθε χρόνο ουσιαστικά επιβεβαιωνόταν η παρουσία του στην ομάδα. Εμείς τον θέλουμε σε βάθος χρόνου, τουλάχιστον ως το Παρίσι και θα κάνουμε ότι περνάει απ΄ το χέρι μας να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Εχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε και όταν σοβαροί και λογικοί άνθρωπο συζητούν, πάντα βρίσκουν λύσεις. Επαναλαμβάνω ότι επιθυμίας μας είναι να συνεχίσουμε χέρι χέρι μαζί ως το Παρίσι».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος