Βερόνα-Ιντερ 1-3: Ο Κορέα έδωσε το τρίποντο (video)

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα με τη Βερόνα, ο Χοακίν Κορέα σημείωσε δύο γκολ και η Ίντερ πήρε το «τρίποντο» με 3-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

Μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Αργεντινός αποδείχτηκε «ήρωας» των φιλιξενούμενων κι ενώ είχε περάσει αλλαγή στη θέση του συμπατριώτη του και σκόρερ του πρώτου τέρματος των «νερατζούρι», Λαουτάρο, δέκα λεπτά πριν πετύχει το πρώτο εκ των δύο γκολ του. Η ομάδα του Μιλάνου ήταν ανώτερη, πίεσε, είχε φάση με τον Λαουτάρο, αλλα είδε τον Χαντάνοβιτς να κάνει… τραγικό λάθος του Χαντάνοβιτς.

Ο Ίλιτς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στο 15ο λεπτό. Στις αρχές του β΄ μέρους και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ο Τζέκο με κεφαλιά προς τα πίσω βρήκε τον Λαουτάρο, ο οποίος με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε σε 1-1 πετυχαίνοντας το 50ο του γκολ με τη φανέλα της Ίντερ. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 58ο λεπτό, χωρίς αποτέλεσμα μετά τη χρήση του VAR.

O Ιντζάγκι έριξε στο τελευταίο εικοσάλεπτο τον Κορέα αντί του Λαουτάρο με τον Αργεντινό να βγάζει… ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Αρχικά με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Νταρμιάν στο 83ο λεπτό και εν συνεχεία στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με ωραίο διαγώνιο τελείωμα από τα όρια της περιοχής, για το τελικό 3-1.

 

Πηγή φωτό: Inter/Twitter

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος