UFC: Ξημερώματα Κυριακής ο αγώνας του Ανδρέα Μιχαηλίδη στο «Madison Square Garden»

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (7/11) ο κορυφαίος Έλληνας MMAer θα δώσει έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της ζωής του στο θρυλικό «Madison Square Garden».

Η ώρα του «UFC 268» πλησιάζει και το ελληνικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης θα αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο Άλεξ Περέιρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός Έλληνας στην ιστορία του προμότιον που έχει πετύχει νίκη στο οκτάγονο. Από την άλλη, ο 34χρονος Βραζιλιάνος «έρχεται» με σπουδαίες περγαμηνές όντας πρωταθλητής του «GLORY».

Με το «training camp» του να έχει πλέον ολοκληρωθεί, ο «Spartan» είναι πανέτοιμος. Αυτό τόνισε άλλωστε και στην συνέντευξη τύπου λίγα 24ώρα πριν την μεγάλη μάχη.

Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

«Η προηγούμενη νίκη μου στο UFC (σ.σ. κόντρα στον Κ.Μ Μπουλάρ) μου έφερε μεγάλη ανακούφιση. Είμαι κάτι παραπάνω από έτοιμος. Γνωρίζω ποιον έχω απέναντι, είναι ένας διάσημος μαχητής. Είναι εξαιρετικός μαχητής αλλά δεν είναι kickboxing εδώ, είναι MMA. Πρέπει να προσέξει πολλά πράγματα.

Λαμβάνω πολλά μηνύματα από Έλληνες που μένουν εδώ κοντά (σ.σ. Νέα Υόρκη). Νιώθω την υποστήριξη, θα είναι και πολλοί στην Αρένα απ’ ότι μου λένε. Περιμένω την υποστήριξή του και εκεί».

Επιμέλεια κειμένου: Βασίλης Αγριτάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος