UFC: Ο Νέιτ Ντίαζ βρίσκεται στην φυλακή για σωματική επίθεση

Ο πρώην σούπερ σταρ του UFC, Νέιτ Ντίαζ, παραδόθηκε στις Αρχές τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του.

Ο Νέιτ Ντίαζ παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ορλεάνης και κατηγορήθηκε για σωματική βλάβη δεύτερου βαθμού, σύμφωνα με δικαστικά στοιχεία που επικαλείται το ΤΜΖ.

Η μεγαλύτερη ποινή για σωματική βλάβη δεύτερου βαθμού είναι η φυλάκιση για οκτώ χρόνια, με πρόστιμο 2.000 δολαρίων.

Ο ατζέντης του Αμερικανού σταρ των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών δήλωσε πως ο Ντίαζ παραδόθηκε στις Αρχές στις 8 τα ξημερώματα.

«Συνεχίζουμε να ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία και τα βίντεο που θα αποδείξουν πως όλα όσα έκανε ο Νέιτ ήταν πάνω σε αυτοάμυνα».

Φυσικά, ο ατζέντης του αναφέρεται στο βίντεο που έγινε viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το οποίο έδειχνε τον αθλητή ΜΜΑ από την Καλιφόρνια να πνίγει με λαβή τον Ρόντνεϊ Πίτερσον, έναν επαγγελματία πυγμάχο με ρεκόρ 1-0.

UFC: Ο Νέιτ Ντίαζ βρίσκεται στην φυλακή για σωματική επίθεση

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε την Δευτέρα, δύο μέρες έπειτα από την ημέρα που το δημοφιλές πλέον βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο, στο οποίο ο Ντίαζ πνίγει με λαβή τον Πίτερσον στην φημισμένη Οδό Μπέρμπον.

Ο δικηγόρος του αστέρα του ΜΜΑ υποστηρίζει πως ο πελάτης του ενήργησε σε αυτοάμυνα, μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

Ο ατζέντης του Νέιτ Ντίαζ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο δικηγόρος του Νέιτ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Νέιτ έλαβε γνώση του εντάλματος σύλληψης και πως έχει έρθει σε επαφή με τις αρχές στη Νέα Ορλεάνη.

Ο δικηγόρος του Νέιτ ανυπομονεί να παρουσιάσει στον εισαγγελέα όλα τα γεγονότα σχετικά με αυτό το περιστατικό, τα οποία αποδεικνύουν σαφώς ότι ένας εκπαιδευμένος μαχητής ονόματι Ρόντνεϊ Πίτερσεν καταδίωξε επιθετικά τον Νέιτ με σκοπό να εμπλακεί μαζί του και μόλις το έκανε, ο Nate ενήργησε εξ ολοκλήρου σε αυτοάμυνα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος