Τζόουνς: «Χρειάζεται ένα “φρέσκο” πρόσωπο η Νιουκάστλ»

Κάλεσμα στους νέους ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ να φέρουν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ένα νέο πρόσωπο που θα μπορέσει να «εμπνεύσει» την ομάδα, απηύθυνε ο υπηρεσιακός προπονητής των «ανθρακωρύχων», Γκρέιαμ Τζόουνς, μετά την εντός έδρας ήττα του Σαββάτου (30/10) από την Τσέλσι (0-3).

Ο Τζόουνς ανέβαλε προσωρινά τα ηνία της ομάδας μετά την κοινή συναινέσει αποχώρηση του Στιβ Μπρους στις αρχές του μήνα, δύο εβδομάδες αφότου ο σύλλογος είχε περάσει στα χέρια του επενδυτικού ομίλου από την Σαουδική Αραβία.

Οδήγησε τη Νιουκάστλ στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας (1-1), πριν την χθεσινή ήττα από τους πρωτοπόρους της Premier League το Σάββατο, αποτέλεσμα που έφερε το σύλλογο στην προτελευταία με 4 βαθμούς μετά από 10 αγώνες και χωρίς νίκη ακόμη!

«Δίνουμε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό», παραδέχθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων ο Τζόουνς, η ομάδα του οποίου «υποφέρει» τόσο στον τομέα της κατοχής όσο και στα αμυντικά της καθήκοντα.

«Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν άντρες, να μείνουμε ενωμένοι και να πιστέψουμε ότι θα το ξεπεράσουμε. Νομίζω ότι χρειάζεται ένα καινούργιο πρόσωπο η ομάδα. Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Δεν είναι το στιλ του ποδοσφαίρου που έχουν συνηθίσει οι φίλαθλοι, θέλουμε να επιτεθούμε, θέλουμε να σκοράρουμε. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν έχουμε κρατήσει όπως πρέπει ανέπαφη την εστία μας και δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια για το τι πρέπει να γίνει. Δεν έχω μιλήσει με τους ιδιοκτήτες. Θα δούμε τι έχουν να πουν τα επόμενα 24ωρα.»

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν μετά την ήττα από την Τσέλσι ότι ο πρώην τεχνικός της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος βρέθηκε στο “ραντάρ” της Τότεναμ νωρίτερα μέσα στο 2021, είναι μεταξύ των πολλών υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Νιουκάστλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος