Τζιμπρίλ Σισέ: «Θα έπαιζα και δωρεάν για ομάδα της Ligue 1»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τελευταίου της πρωταθλήματος το 2010, φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» του ποδοσφαίρου, συγκεκριμένα στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος που το επιθυμεί αυτό -στα 41 του χρόνια- είναι επειδή σύμφωνα με τον ίδιο, δεν αντέχει με το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις 4 γκολ μακριά από τα 100 γκολ στην Ligue 1, καθώς στις θητείες του σε Μαρσέιγ, Μπάστια και Οσέρ πέτυχε 96 γκολ.

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα πως είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος, μάλιστα χωρίς μισθό, λέγοντας: «Είμαι 4 γκολ μακριά από τα 100 στο Γαλλικό Πρωτάθλημα, δεν μπορώ να ζήσω με αυτό. Αν μου κάνει προσφορά ομάδα από την Ligue 1 θα πήγαινα να παίξω δωρεάν».

Στους «πράσινους» αγωνίστηκε 89 φορές, πετυχαίνοντας 55 γκολ, μένοντας με τις αποδόσεις του για πάντα στις μνήμες των οπαδών του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάλιστα τον βράβευσε την περασμένη Κυριακή μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος