Τσιτσιπάς: «Ήταν ένα επικό ματς, τα έδωσα όλα στο court»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι είναι περήφανος για την εμφάνισή του και τη νίκη του επί του Τέιλορ Φριτζ, ενώ στάθηκε και στην στήριξη του κοινού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ηταν ένα επικό ματς. Τα έδωσα όλα στο court. Επέμεινα και το γήπεδο είχε πάρει φωτιά. Ηταν τρομερό. Πολύ καλό για να είναι αληθινό (το ότι προκρίθηκα). Ηξερα ότι θα γίνει μάχη σώμα μα σώμα. Ηθελε υπομονή από την πλευρά μου. Είχα το κοινό με το μέρος μου και με στήριξαν όταν ήμουν με την πλάτη στον τοίχο» ανέφερε αρχικά.

«Είμαι τόσο κουρασμένος που δεν μπορώ να μιλήσω. Το μυαλό μου είναι ακόμη στο ματς.Ο Σίνερ παίζει εξαιρετικά τελευταία. Πέρυσι ειχε τρομερή σεζόν. Πρέπει να ξεκουραστώ και να σκεφτώ το παιχνίδι μου» ανέφερε για τον επόμενο αντίπαλό του.

Λίγο μετά, μιλώντας στο Eurosport, τόνισε: «Εχασα κάποια στιγμή την συγκέντρωσή μου και ένοιωθα ότι ο χρόνος κυλούσε αργά. Ο Φριτζ με πίεζε πολύ και είναι ένας παίκτης που αν του δώσεις χρόνο και χώρο, το forehand του θα σε πληγώσει. Εδωσα όμως χρόνο στον εαυτό μου και πιστεύω γι’ αυτό γύρισε το ματς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος