Τσιτσιπάς για Κύργιο: Είναι ένας διάβολος όταν μπαίνει στο γήπεδο

Η «έχθρα» μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νικ Κύργιου φαίνεται να συνεχίζεται, καθώς ο Έλληνας τενίστας που βρίσκεται στην θέση νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης χαρακτήρισε τον Κύργιο ως «διάβολο» αναφερόμενος στην συμπεριφορά του Κύργιου στους αγώνες του.

Το σχόλιο έγινε στην νέα σειρά του Netflix, Break Point. Η σειρά ασχολείται με τους τενίστες που θέλουν να φύγουν από την σκιά των τριών «μεγάλων» του τένις, του Ρότζερ Φέντερερ, του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ραφαέλ Ναδάλ.

Το πρώτο επεισόδιο είχε ως πρωταγωνιστή τον Νικ Κύργιο και για αυτόν μίλησαν αρκετοί αστέρες του τένις, παλαιοί και τωρινοί.

Τσιτσιπάς για Κύργιο: Είναι ένας διάβολος όταν μπαίνει στο γήπεδο
Ο Νικ Κύργιος

Ο Matteo Berrettini χαρακτήρισε τον Κύργιο ως «ίσως τον πιο ταλαντούχο τενίστα της γενιάς μας», ενώ ο John McEnroe είπε: «Νομίζω ότι είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια». Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ένας από τους τενίστες που μίλησαν για τον Νικ Κύργιο, λέγοντας: «Δεν είναι κακός άνθρωπος, άλλα όταν μπαίνει στο γήπεδο γίνεται διάβολος».

Θυμίζουμε πως οι δύο αθλητές είχαν έρθει αντιμέτωποι στην διοργάνωση του Wimbledon πριν μισό χρόνο, με τον Νικ Κύργιο να παίρνει την νίκη με σετ 3-1 υπέρ του. Οι ενέργειες του Κύργιου στον μεταξύ τους αγώνα δεν άρεσαν καθόλου στον Τσιτσιπά, ο οποίος δήλωσε μετά τον αγώνα.

«Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποβαθμίζουν τους άλλους. Έχει μερικά καλά χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα του, επίσης. Έχει όμως και μια πολύ κακή πλευρά του, που αν εκτεθεί, μπορεί πραγματικά να κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους γύρω του».

Έπειτα, είχε προσθέσει: «Ελπίζω πραγματικά όλοι εμείς οι παίκτες να καταφέρουμε να βρούμε «κάτι» και να το κάνουμε αυτό μια πιο καθαρή εκδοχή του αθλήματός μας, ώστε να μην γίνεται αποδεκτή αυτού του είδους η συμπεριφορά».

Ο Νικ Κύργιος είχε απαντήσει στον Στέφανο Τσιτσιπά, λέγοντας:

«Δεν είμαι σίγουρος πώς τον «εκφόβισα». Αυτός ήταν που χτυπούσε τα μπαλάκια σε εμένα, αυτός ήταν που χτύπησε έναν θεατή (με μπαλάκι του τένις), αυτός ήταν που το έδιωξε από το γήπεδο. Δεν έκανα τίποτα. Πέρα από το ότι πήγαινα λίγο πέρα ​​δώθε στον διαιτητή, δεν έκανα κάτι ασεβές προς τον Στέφανο, δεν νομίζω.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος