Τρομακτικό ατύχημα είχε κασκαντέρ στα Universal Studios στο Λος Άντζελες

Άναυδοι έμειναν οι θεατές ενός σόου στις ΗΠΑ, όταν ένας κασκαντέρ έπεσε από μεγάλο ύψος στα Universal Studios στο Χόλυγουντ, επιχειρώντας μακροβούτι -τυλιγμένο στις φλόγες- ύψους 9 μέτρων στην πισίνα που βρίσκεται εκεί και είχε πολύ άσχημη κατάληξη, με τον άνθρωπο να οδηγείται αμέσως στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κασκαντέρ έπαιζε τον «κακό» στο WaterWorld show, που γυρίζεται από το 1995 στα Universal Studios. Στο τέλος της παράστασης, ο «κακός» τυλίγεται στις φλόγες και πηδάει από το ύψος 9 μέτρων μέσα στο νερό.

Τρομακτικό ατύχημα είχε κασκαντέρ στα Universal Studios στο Λος Άντζελες

Πλάνα που τραβήχτηκαν μετά από το τρομερό ατύχημα, δείχνουν τον Κάιλ Κόλαρ (έτσι τον ονόμασε ένας από τους μάρτυρες, η κανονική του ταυτότητα παραμένει άγνωστη) αναίσθητο, με τους συνεργάτες του να τον κουβαλάνε εκτός της πισίνας, στα χέρια τους.

Άγνωστη παραμένει ακόμη η κατάσταση της υγείας του άτυχου νεαρού αυτή την στιγμή, με τις Αρχές να εξετάζουν ακόμα τον λόγο του τραυματισμού του, αν προκλήθηκε από την επαφή με το νερό, ή από κάτι άλλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος