Τούχελ: «Δεν μπορώ να φανταστώ την Τσέλσι χωρίς τον Αμπράμοβιτς»

Ο Ρώσος μεγιστάνας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αποφάσισε να πουλήσει την Τσέλσι, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δωρίσει τα καθαρά έσοδα από την πώληση για να βοηθήσει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία. Η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τον τεχνικό των «μπλε», Τόμας Τούχελ, ο οποίος δήλωσε πως δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα του Λονδίνου χωρίς τον Αμπράμοβιτς:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ την Τσέλσι χωρίς τον Αμπράμοβιτς. Οπότε είναι πολύ δύσκολο για μένα. Είναι μια τεράστια αλλαγή. Δεν μιλήσαμε με τους παίκτες γι’ αυτό πριν από τον αγώνα με τη Λούτον. Οι παίκτες βλέπουν τηλεόραση, ενημερώνονται, οπότε φυσικά γνώριζαν. Αλλά και πάλι επικεντρωθήκαμε μόνο στο ποδόσφαιρο και την προετοιμασία μας», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Ισως κάποιοι παίκτες να επηρεάζονται περισσότερο, κάποιοι λιγότερο, αλλά στο τέλος καταφέραμε να συγκεντρωθούμε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για αυτό. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο σύλλογος θα μιλήσει σε εμάς και στους παίκτες. Δεν ανησυχώ τόσο πολύ γιατί εξακολουθώ να εμπιστεύομαι τον σύλλογο. Δεν είμαι το άτομο που ανησυχεί για πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος