Ολυμπιακοί Αγώνες: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έδωσαν ραντεβού στο… Παρίσι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφεραν να προκριθούν στην ημιτελική φάση του μεικτού διπλού των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο αμφότεροι στάθηκαν στην εμπειρία που αποκόμισαν στο Τόκιο.

Οι δύο Έλληνες τενίστες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Τόκιο, καθώς έχουν αποκλειστεί και από το μονό του τένις.

Αρχικώς, η Σάκκαρη ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία. Χαίρομαι που οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε τρία και όχι σε τέσσερα χρόνια. Αυτό με κάνει να ανυπομονώ για αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυο καλύτεροι παίκτες και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ήταν πικρή η γεύση, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα».

Εν συνεχεία, ο Τσιτσιπάς τόνισε πως: «Είχαμε συνολικά και οι δυο μας πέντε νίκες, οπότε πρέπει να κρατήσουμε τα καλύτερα από αυτούς αγώνες που κάναμε. Είναι σημαντικό, όχι μόνο για μας μόνο αλλά και για το τένις στην Ελλάδα το ότι βρεθήκαμε αυτή την εβδομάδα εδώ. Είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος για τις προσπάθειές μας και θέλω να πω ήταν μια σκέτη απόλαυση».

Μεταξύ άλλων, αμφότεροι πρόσθεσαν τα εξής:

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος