Το «τρένο» της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε και από το Σαν Σεμπάστιαν, 2-0 τη Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε απτόητη το νικηφόρο σερί της, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της La Liga και χάραξε… βαθύτερα την πορεία της προς τον τίτλο.

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση και αρνούνται να ηττηθούν. Μετά την προ τριών ημερών νίκη τους επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι «μερένχες» πέρασαν νικηφόρα από το Σαν Σεμπάστιαν και έφτασαν στην πέμπτη διαδοχική τους νίκη.

Ο Κάρλο Αντσελότι είδε τον Καρίμ Μπενζεμά να αντικαθίσταται λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο Λούκα Γιόβιτς που πήρε την θέση του, κρίθηκε καθοριστικός. Στο 47′, ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, έπειτα από ασίστ του Σέρβου επιθετικού, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιόβιτς χρίστηκε και σκόρερ για το τελικό 2-0.

Ως εκ τούτου, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε στους 39 βαθμούς και απέχει πλέον 8 βαθμούς από τη 2η Σεβίλλη που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίστοιχα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία αποτελεί μία εκ των εκπλήξεων της φετινής χρονιάς στη La Liga, έμεινε για ακόμη μία φορά στους 29 βαθμούς, διατηρώντας την 5η θέση.

Πηγή φωτογραφίας: Real Madric C.F./Twitter

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος