Το λεωφορείο της Μπάγερν πέρασε μέσω λωρίδας έκτακτης ανάγκης με συνοδεία… αστυνομίας και προκάλεσε σάλο

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ηττηθεί από την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας με 3-2, για το πρωτάθλημα Γερμανίας. Στον δρόμο πίσω για το Μόναχο, το λεωφορείο που είχε ως επιβάτες τους ποδοσφαιριστές των «Βαυαρών» συνάντησε μεγάλη κίνηση λόγω των αυτοκινήτων των οπαδών που έφευγαν από το γήπεδο, στον αυτοκινητόδρομο Α52.

Σύμφωνα με την Rheinische Post, μερικοί από τους αστυνομικούς που συνόδευαν το λεωφορείο της Μπάγερν οδήγησαν το λεωφορείο στην διαμορφωμένη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, αγνοώντας παντελώς τις οδηγίες που είχαν λάβει από τον διοικητή τους.

Το γιατί συνέβη αυτό, θα ερευνηθεί από τις γερμανικές Αρχές, σε εσωτερική τους έρευνα. Θα διερευνηθεί το αν οι εν λόγω αστυνομικοί αγνοήσαν τις εντολές του διοικητή τους σκόπιμα ή εάν όντως δεν τις γνώριζαν – της είχαν αντιληφθεί. Πάντως για τώρα κανείς εκ των αστυνομικών δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η οδήγηση στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης είναι παράπτωμα και ανάλογα με το αν αν απλά ο οδηγός που διαπράττει το παράπτωμα παρεμποδίζει κάποιον, προκαλέσει ζημιά ή θέτει κάποιον σε κίνδυνο, μπορεί να του επιβληθούν ποινές που κυμαίνονται από ένα πρόστιμο έως και την απαγόρευση οδήγησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος