Θετική στον κορονοϊό η Μπέντσιτς, «έχει σοβαρά συμπτώματα»

Μία ημέρα μετά τον ανακοίνωση του Ράφα Ναδάλ πως ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Μπελίντα Μπέντσιτς ανέφερε σήμερα πως προσβλήθηκε κι αυτή από τον Covid-19.

Μετά το ταξίδι της στο Άμπου Ντάμπι, η Ελβετίδα αθλήτρια «χτυπήθηκε» από την πανδημία του κορονοϊού και τέθηκε σε απομόνωση.

«Δυστυχώς, και μολονότι είμαι πλήρως εμβολιασμένη, πρόσφατα βρέθηκα θετική στην COVID-19», έγραψε η 24χρονη και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι σε απομόνωση και λαμβάνω όλα τα προληπτικά μέτρα για να το ξεπεράσω όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς έχω αρκετά σοβαρά συμπτώματα (πυρετός, πόνοι, ρίγη). Ενώ η χρονική στιγμή δεν είναι ιδανική -καθώς ήμουν στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας μου για το Australian Open- θα πάω στην Αυστραλία μόλις μου επιτραπεί και αφού περάσει η περίοδος απομόνωσης».

Το Australian Open για το 2022, το οποίο είναι το πρώτο τουρνουά γκραν σλαμ της χρονιάς, θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος