Τένις WTA: Ηττήθηκε από την Κονταβέιτ η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των WTA Finals, που διεξάγονται στη Γουαδαλαχάρα, καθώς γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό από την Ανέτ Κονταβέιτ με 6-1, 3-6 και 6-3, έπειτα από περίπου δύο ώρες αγώνα.

Η 25χρονη Εσθονή θα αγωνιστεί στον τρίτο τελικό της καριέρας της και θα διεκδικήσει τον 5ο φετινό της τίτλο, ενώ εφόσον το κατακτήσει, θα περάσει τη Σάκκαρη στην κατάταξη ανεβαίνοντας στο Νο 6 του κόσμου.

Επίσης, αυτή η ήττα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν η δεύτερη σερί κόντρα στην Κονταβέιτ, μετά από τον τελικό της Οστράβα πριν από περίπου ένα μήνα.

Η Σάκκαρη προδόθηκε από την κούρασή της από τον αγώνα με την Αρίνα Σαμπαλένκα και υπέπεσε στην έβδομη ήττα της φέτος σε 8 ημιτελικούς.

Στο πρώτο σετ, η Κονταβέιτ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Σάκκαρη, φτάνοντας εύκολα στη νίκη με 6-1. Εν συνεχεία, η Ελληνίδα τενίστρια αντέδρασε και πήρε το δεύτερο σετ (6-3), αλλά στο τρίτο η Εσθονή πρωταθλήτρια έκανε λιγότερα λάθη σε κρίσιμα σημεία και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος