Τέλος από την Έβερτον ο Μπενίτεθ

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο… Ο Ράφα Μπενίτεθ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον, όπως ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους τα «ζαχαρωτά».

Ο 62χρονος Ισπανός προπονητής, που είχε αναλάβει τα ηνία στο «Γκούντισον Παρκ» τον Ιούνιο του 2021, «πλήρωσε» ουσιαστικά την κακή πορεία της Έβερτον την τρέχουσα σεζόν. Οι «Μέρσεϊσαϊντερς» έχουν μόλις 19 βαθμούς έπειτα από ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League και βρίσκονται στη 15η θέση της κατάταξης, έξι βαθμούς πάνω από την τριάδα του υποβιβασμού.

Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Μπενίτεθ ήταν η ήττα με 2-1 από τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ». το απόγευμα του Σαββάτου (15/1). Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «μπλε», ο διάδοχος του πρώην προπονητή των Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Εξτρεμαδούρα, Τενερίφη, Βαλένθια, Λίβερπουλ, Ίντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Ρεάλ Μαδρίτης, Νιούκαστλ και Νταλιάν, θα γίνει γνωστός άμεσα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος