«Συνετρίβη» στο Λέστερ η Γιουνάιτεντ – Εύκολο τρίποντο για την Σίτι (videos)

Σοκαριστική ήττα γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «King Power Stadium» με 4-2 από τη Λέστερ, την ώρα που η συμπολίτισσα Σίτι επικρατούσε με 2-0 της Μπέρνλι στο «Etihad».

Αρκετές αλλαγές στην βαθμολογία το πρωταθλήματος προκάλεσαν οι απογευματινές αναμετρήσεις του Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι «ανέβηκε» προσωρινά στην 2η θέση την ώρα που η Γιουνάιτεντ υποχώρησε στην 5η θέση. Η Μπράιτον μπήκε στην 4αδα παρά το Χ που της απέσπασε η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη. Η Γουλβς απέδρασε με σκορ 3-2 από την έδρα της Άστον Βίλα παρότι έχανε με 2-0 έως το 79ο λεπτό. Τέλος, η Σάουθαμπτον επικράτησε με 1-0 της Λιντς και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-2

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση των «κόκκινων διαβόλων» στο Λέστερ. Η ομάδα του Σόλσκιερ προηγήθηκε στο 19′ χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Γκρίνγουντ αλλά ισοφαρίστηκε δώδεκα λεπτά αργότερα χάρη στο επίσης εντυπωσιακό γκολ του Τίλεμανς. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Ο Σογιουντσού έκανε το 2-1 στο 78ο λεπτό και παρότι ο Ράσφορντ ισοφάρισε μετά από τέσσερα λεπτά, τα γκολ των Βάρντι στο 83′ και Ντάκα στο 90’+1′ διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.

 

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι 2-0

Ένα άνετο απόγευμα είχαν οι «πολίτες» κόντρα στην ομάδα του Σον Ντάις. Μπερνάρντο Σίλβα στο 12′ και Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 70′ πέτυχαν τα δύο γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Η Μπέρνλι ουσιαστικά δεν απείλησε ποτέ και περιορίστηκε στο να αποφύγει την «συντριβή» στο «Etihad».

 

Άστον Βίλα – Γουλβς 2-3

Με διαφορά το κορυφαίο ματς της αγωνιστικής διεξήχθη στο «Villa Park». Μετά από ένα «άνοστο» πρώτο ημίχρονο, η Άστον Βίλα προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Ντάνι Ινγκς στο 48′ και ο Τζον ΜακΓκίν στο 68′. Παρότι το ματς έμοιαζε να καταλήγει σχετικά εύκολα στους «χωριάτες», κάτι τέτοιο εν τέλει δεν συνέβη. Στο 80′ ο Ρομάιν Σάις, έδωσε «σφιγμό» στην ομάδα του Μπρούνο Λάγκε. Πέντε λεπτά αργότερα ο έτερος στόπερ, Κόνορ Κόαντι, ισοφάρισε σε 2-2 και έβαλε «φωτιά» στην αναμέτρηση. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρούμπεν Νέβες εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα ενός αμυνώμενου και κατέληξε στα δίχτυα του Εμιλιάνο Μαρτίνες για το τελικό 3-2.

 

Νόριτς – Μπράιτον 0-0

Από έναν βαθμό πήραν Νόριτς και Μπράιτον στο «Carrow Road». Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 χωρίς να έχουν πολλές σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Για την ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε αυτός ήταν ο δεύτερος βαθμός στο φετινό πρωτάθλημα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι «σκαρφάλωσαν» στην 4η θέση εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Δημήτρης Γιαννούλης αγώνιστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο ενώ ο Χρήστος Τζόλης έμεινε στον πάγκο.

Σαουθάμπτον – Λιντς 1-0

Το γκολ του Αρμάντο Μπρόχα από το 53ο λεπτό «χώρισε» τις δύο ομάδες στην αναμέτρηση του «Saint Mary’s Stadium». Η Σάουθαμπτον «ξεκόλλησε» από την 17η θέση, στην οποία έριξε την Λιντς. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν απείλησε ιδιαίτερα και θα μπορούσε να έχει δεχτεί ακόμη περισσότερα γκολ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος