Η Έβερτον γνωστοποίησε τον αποκλεισμό ποδοσφαιριστή της, χωρίς να τον κατονομάσει.
Σοκάρει η είδηση που έρχεται από την Αγγλία, πως ποδοσφαιριστής της Έβερτον συνελήφθη λόγω βάσιμων ενδείξεων πως προχώρησε σε σεξουαλικά αδικήματα κατά παιδιών. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο αρχηγός των «ζαχαρωτών», Γκίλφι Σίγκουρντσον.
Η σύλληψη του 31χρονου μεσοεπιθετικού έγινε την Παρασκευή, στο σπίτι του στο Μάντσεστερ. Ο ποδοσφαιριστής πλήρωσε εγγύηση και είναι ελεύθερος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Την είδηση αποκάλυψε η «Mirror».
Η ανακοίνωση της Έβερτον ανέφερε τα εξής: «Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει παύσει έναν παίκτη της πρώτης ομάδας, εν αναμονή αστυνομικής έρευνας. Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις αρχές στις έρευνές τους και δεν θα κάνει άλλη δήλωση αυτή τη στιγμή».
ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος