Συμεωνίδης: «Μεγάλη πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο συνεργάτης του τεχνικού της ομάδας Στέφανου Δέδα, ο Σάββας Συμεωνίδης, χαρακτήρισε ως μια μεγάλη πρόκληση το αυριανό (29/01) ματς της Ένωσης με τον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Συμεωνίδη:

«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη, επί του ΠΑΟΚ, η οποία συνοδεύτηκε κι από καλή αγωνιστική απόδοση. Τώρα, έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση. Αναμφίβολα οι αγώνες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό έχουν ιστορικά, παραδοσιακά εξαιρετικό ενδιαφέρον».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δυστυχώς, η κακοκαιρία δεν μας επέτρεψε να προετοιμαστούμε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, εξαιτίας των προβλημάτων, που προκάλεσε στο οδικό δίκτυο της Αττικής. Δεν συνιστά δικαιολογία, αλλά κάναμε μόνο δύο προπονήσεις. Ωστόσο, η ομάδα μας έχει αποδείξει πολλάκις, ότι διαθέτει τον χαρακτήρα και τη μαχητικότητα, που απαιτούνται για τέτοιες αναμετρήσεις.

Γνωρίζουμε, ότι αν υπήρχε κανονικότητα, το Γήπεδό μας θα ήταν γεμάτο. Ειδικά σ’ αυτή τη φάση, αλλά και πάντα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο επιτρέπει όμως ελάχιστο αριθμό οπαδών μας. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουμε καλά, ότι όσοι δώσουν το «παρών» θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια, που θα καταβάλλουμε, όπως συνέβη σε όλες τις αναμετρήσεις».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος