Την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Παναιτωλικός προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφή. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Ιβοριανού εξτρέμ, Νάντρεϊ Νταγκό, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2023. Ο Νταγκό προέρχεται από μια καλή σεζόν με 20 συμμετοχές και απολογισμό 5 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σερίφ από την οποία έμεινε ελεύθερος.
«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Παναιτωλικού. Ξεχνάω την περιπέτεια που είχα με την καθυστέρηση της άφιξής μου και ξεκινάω δουλειά να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος με το παρόν, αλλά και το μέλλον που έρχεται,» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναιτωλικού ο Νταγκό.
Στη σχετική ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρεται:
«Ο Νάντρεϊ Νταγκό (Nadrey Ange Stephane Dago) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Ο 24χρονος Ιβοριανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Sheriff, ενώ έχει αγωνιστεί στην Osijek, τη Dugopolie και τη Sesvete. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 23».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος