Στον… δρόμο για το Μουντιάλ η Ισπανία, ανατροπή πρόκρισης για Σερβία

Η Ισπανία επικράτησε με 1-0 τη Σουηδίας και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών, ενώ η Σερβία πραγματοποίησε απίστευτη ανατροπή επί της Πορτογαλίας και κατέλαβε την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Με νικήτρια την Ισπανία έληξε ο «τελικός» πρόκρισης στον δεύτερο όμιλο. Οι Ισπανοί πήραν την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μοράτα στο 86ο λεπτό, ενώ η Σουηδία θα αγωνιστεί στα μπαράζ για να διεκδικήσει κι αυτή την παρουσία της στο Μουντιάλ.

Αντίστοιχα, η Σερβία μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Ρενάτο Σάντσες στο 2ο λεπτό, αλλά με τον Τάντιτς στο 33′ και τον Μίτροβιτς στο 90′, κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή, να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου και κατ’ επέκταση την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τέλος, η Ιρλανδία επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του Λουξεμβούργου, χάρη σε γκολ των ΝτάφιΟγκμπένε και Ρόμπινσον και κατέλαβε την τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο των προκριματικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος