Τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Ρωσία η εθνική ομάδα μπάσκετ στο τελευταίο φιλικό στο τουρνουά της Ξάνθης, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρήκε λύσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασε σε άνετη νίκη με 80-65 αφήνοντας παράλληλα θετικές εντυπώσεις.
Με τους Μπουρούση και Κουφό η εθνική ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική κάτω από το καλάθι καθώς οι δύο τους πέτυχαν περισσότερους από τους μισούς πόντους στο πρώτο μέρος (12 και 9 αντίστοιχα). Στο αντίποδα η Ρωσία είχε έναν εκπληκτικό Αντόνοφ που έμοιαζε ασταμάτητος με 25 πόντους και 5/5 τρίποντα. Μόλις οι διεθνείς του Φώτη Κατσικάρη περιόρισαν το ατού των Ρώσων, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρήκε λύσεις και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Η εθνική έφτασε σε άνετη νίκη με επί μέρους σκορ 24-11 στη τέταρτη περίοδο, έχοντας πέντε παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και με πολύ καλή άμυνα.
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 39-35, 56-54, 80-65
ΕΛΛΑΔΑ (Κατσικάρης): Μπουρούσης 16, Ζήσης 11 (2), Σπανούλης 11, Καλάθης, Περπέρογλου 1, Σλούκας 8, Καϊμακόγλου 3, Κουφός 14 (11ριμπ.), Πρίντεζης 16, Παπανικολάου, Μάντζαρης.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:INTIMEsports
Δημήτρης Γιαχανατζής
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος