Στο ρελαντί η Ντόρτμουντ, πλησίασε στην κορυφή την Μπάγερν

Η Ντόρτμουντ έκανε φύλλο και φτερό την Φράιμπουργκ, διαλύοντάς την με 5-1 και πλησίασε την Μπάγερν σε απόσταση τριών βαθμών. Ασταμάτητος ο Χάαλαντ, ρεκόρ για την Μπορούσια.

Στο 14’ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι, όταν ο Μπραντ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μενιέ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Ούπχοφ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το 29’ όταν είχαμε deja vu. Ο Μπραντ «χτύπησε» ξανά κόρνερ και αυτή τη φορά από την καρδιά της άμυνας ο Μενιέ βρήκε δίχτυα από αέρος για το 2-0. Στο πρώτο λεπτό τον καθυστερήσεων εμφανίστηκε ο Χάλαντ με τον Νορβηγό επιθετικό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 έπειτα από την 9η ασίστ στη σεζόν από τον Μπέλιγχαμ.

Στην επανάληψη η Φράιμπουργκ εμφανίστηκε στο 61’ μειώνοντας στο σκορ με το πλασέ του Ντεμίροβιτς σε κενό τέρμα έπειτα από επέμβαση του Κόμπελ σε σουτ του Σαλάι, όμως παρότι πίεσε στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο από το 3-1. Αντίθετα, ο Χάαλαντ δεν έμεινε στο ένα γκολ και στο 75’ έπειτα από ασίστ του Νταούντ έφυγε μόνος και έγραψε το 4-1. Ο Νταούντ στο 85’ με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μενιέ (75′ Βολφ), Τζαν (46′ Ακάντζι), Χούμελς, Γκερέιρο (71′ Σουλτζ), Μπραντ, Νταχούντ, Μπέλινχαμ (85′ Βιτσέλ), Μάλεν, Χάλαντ, Ρόις (71′ Αζάρ)

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Ούπχοφ, Κίμπλερ, Λίνχαρτ, Γκούλντε, Γκίντερ, Χάμπερερ (65′ Κεϊτέλ), Χέφλερ, Σαλάι (75′ Βάισχαουπτ), Γέονγκ (46′ Ντεμίροβιτς), Γκρίφο (46′ Σάντε), Χέλερ (81′ Πέτερσεν)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος