Στο Προεδρικό Μέγαρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο – «Ήμασταν πάντα Έλληνες» είπε ο Γιάννης

Tην οικογένεια Αντετοκούνμπο υποδέχθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Την οικογένεια Αντετοκούμπο, για την οποία οι διαδικασίες πολιτογράφησης της ολοκληρώθηκαν χθες, όπως προέβλεπε το ΠΔ που υπέγραψε στις αρχές Σεπτεμβρίου, υποδέχθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. “Είστε Έλληνες, το έχετε αποδείξει, να είστε καλά για όσα έχετε πετύχει. Η μητέρα σας δικαίως καμαρώνει”, είπε η κα Σακελλαροπούλου. Παράλληλα, υπογράμμισε τη συμβολή των Αντετοκούμπο, στην προβολή της χώρας παγκοσμίως, το παράδειγμα βοήθειας και αλληλεγγύης σε κοινωνικά αδύναμες ομάδες και το οικογενειακό πρότυπο που εκπέμπουν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε: {Ήμασταν πάντα Έλληνες, εδώ είναι η πατρίδα μας. Ξεκινήσαμε από τα Σεπόλια, είχαμε δυσκολίες, είχαμε υπομονή, δουλέψαμε και τά καταφέραμε”.

Πάντα μπορεί κανείς να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη πατρίδα απάντησε η κα Σακελλαροπούλου. Απευθυνόμενη στον Γιάννη είπε: “είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά. Το να έχουν τα παιδιά τη φωτογραφία σου στο δωμάτιό τους είναι ένα βάρος αλλά αυτό το κερδίζει κανείς με την παρουσία του και το ύφος του. Αυτό το παίρνει κανείς από το σπίτι του. Σας τιμούν ιδιαίτερα όλα αυτά”.

Με χαρά ο Γιάννης, ο Άλεξ και η μητέρα τους υπέγραψαν και χάρισαν στην κα Σακελλαροπούλου μια αθλητική φανέλα με το όνομα τους.

Στο Προεδρικό Μέγαρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο – «Ήμασταν πάντα Έλληνες» είπε ο Γιάννης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος