Με διευκρινιστική τοποθέτηση , η ΕΠΟ πήρε θέση για το περιστατικό με τον Χολέμπας, μετά το ματς με την Βόρεια Ιρλανδία.
Η τοποθέτηση της ΕΠΟ, για τον διεθνή ποδοσφαιριστή: «Ένα -δήθεν- περιστατικό προσέλαβε μεγάλη έκταση, κυρίως σε διαδικτυακά Μέσα, αμέσως μετά τον αγώνα της Εθνικής στο Μπέλφαστ. Αφορά στον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος κρίθηκε και κατακρίθηκε διότι, όπως γράφτηκε, πέταξε τη φανέλα του εκνευρισμένος πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, την ώρα που οι συμπαίκτες του χαιρετούσαν τους Έλληνες φιλάθλους στην εξέδρα του γηπέδου.
Η αλήθεια είναι ότι ο Χοσέ ήταν εκνευρισμένος και γι’ αυτό δεν μπορεί κανείς να του ζητήσει το λόγο. Αναγνωρίζουμε σε όλους το δικαίωμα να διαχειρίζονται τις καταστάσεις, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες, όπως μπορούν. Εκνευρισμένος ήταν ο Χοσέ, άλλωστε, διότι η Εθνική ηττήθηκε. Στην ήττα άλλος δεν μιλιέται, άλλος βρίζει, άλλος νευριάζει. Και στη νίκη το ίδιο. Άλλος γελάει, άλλος φωνάζει κι άλλος κλαίει. Ο Χοσέ εκνευρίστηκε. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά δεν είναι αλήθεια ότι πέταξε τη φανέλα του.
Όποιος ήταν στο γήπεδο (και σε αυτή την αίθουσα βρίσκονται αρκετοί) μπορεί να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Αυτή η διευκρίνηση δεν γίνεται ως μάθημα υπεύθυνης ενημέρωσης και δημοσιογραφίας. Όμως, δεν τιμά κανέναν να υπερβαίνει το όριο που διαχωρίζει το “γράφω και λέω ό,τι θέλω” (δικαίωμα αναφαίρετο για όλους) με το “γράφω ό,τι να ναι» .
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος