Στη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2023 ο Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς μπορεί να έχει κλείσει τα 36 του χρόνια, αλλά παραμένει καταλυτικός στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία φέρεται πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «AS», ο 36χρονος μέσος θα παραμείνει στη «Βασίλισσα» για ακόμη έναν χρόνο και συγκεκριμένα έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Μόντριτς είχε ανανεώσει τον Απρίλιο του 2021 για ακόμη μια χρονιά, όταν και είχε αποδεχθεί τη μείωση της τάξεως του 10% στις απολαβές του.
Η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αδιαμφισβήτητη και από την πλευρά τους οι Μαδριλένοι τον θέλουν στην ομάδα τους.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος