Στη Γιουβέντους και με τη «βούλα» ο Βλάχοβιτς, που πήρε το Νο 7 του Ρονάλντο (Video)

Παίκτης της Γιουβέντους και επίσημα θεωρείται πλέον ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη «Μεγάλη Κυρία» μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός, μετά από 49 γκολ σε 108 εμφανίσεις με τη Φιορεντίνα, μετακόμισε στο Τορίνο και αναμένεται να πάρει τη φανέλα με το νούμερο 7, που φορούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο προηγουμένως.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A, έβαλε την υπογραφή του σε ένα «βασιλικό» συμβόλαιο με τη «Μεγάλη Κυρία», το οποίο θα έχει μέχρι και ετήσιες αποδοχές 7 εκατ. ευρώ, την ημέρα που έκλεισε τα 22 χρόνια του.

Η Γιουβέντους και επίσημα ανακοίνωσε πως το κόστος της μεταγραφής του έφτασε τα 70 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν στα επόμενα 3 χρόνια, ενώ στο όλο deal προβλέπονται και μπόνους, αλλά και τροφεία προς τις προηγούμενες ομάδες του συνολικού ύψους 11,6 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, έχουν συμπεριληφθεί κι άλλα μπόνους στόχων και συμμετοχών ύψους 10 εκατ. ευρώ τα οποία θα πληρωθούν προς τη Φιορεντίνα, ανάλογα με την παρουσία του Βλάχοβιτς στα επόμενα 4,5 χρόνια.

Φέτος, ο Σέρβος επιθετικός έχει σημειώσει 20 γκολ σε 24 αγώνες στη Serie A και στο Κύπελλο Ιταλίας, ενώ συνολικά την τελευταία διετία μετράει 41 γκολ σε 64 ματς.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος