Στη Δούρου ο Μελισσανίδης για το γήπεδο της ΑΕΚ

Την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου επισκέφτηκαν σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ με μπροστάρη τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη όπου συζήτησαν το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, ενώ λίγο αργότερα η Περιφέρεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους των παραγόντων της ΑΕΚ σχετικά με το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση».

Μελισσανίδης: «Θα ονομάσουμε το γήπεδο… Δούρου Αρένα»

Ιδιαίτερα κεφάτος εμφανίστηκε μετά τη συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Με λακωνική δήλωσή του, τόνισε:

«Ήταν μια πολύ θετική και εποικοδομητική συνάντηση. Συστάθηκε μια ομάδα εργασίας που θα δει όλα τα θέματα. Θέλω να πω δυο λόγια χαριτολογώντας: το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Αρένα».

Αυτή η «ατάκα» ερμηνεύεται ως ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, αφού και οι πληροφορίες από την ΠΑΕ ΑΕΚ συνηγορούν στο ότι η συνάντηση έφερε πιο κοντά τις δύο πλευρές. Βεβαίως κανένα γήπεδο δεν χτίστηκε από μία συνάντηση, αλλά είναι χαρακτηριστικό ότι κάτι αντίστοιχο είπε ο κ. Μελισσανίδης και στην ίδια τη Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια της συνάντησης: «Είναι απόλυτα νόμιμα τα όσα ζητάμε. Σας θέλουμε μαζί μας γιατί έχουμε μαζί μας και το νόμο και το δίκαιο. Γράψε ιστορία και εγώ θα βγάλω το γήπεδο Δούρου Αρένα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ