Στέφανος Τσιτσιπάς: «Προσκαλώ την Μάργκοτ Ρόμπι να έρθει να με δει να παίζω»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε εύκολα στους ημιτελικούς του Australian Open, νικώντας τον Τσέχο αντίπαλο του Γίρι Λεχέτσκα με 3-0 σετ και ο επόμενος του αντίπαλος στον δρόμο για το Grand Slam θα είναι ο Κάρεν Χατσάνοφ, που βρίσκεται στην θέση νούμερο 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μετά τον αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη στον Τζιμ Κουριέ, στην οποία κατάφερε να σκορπίσει γέλια στον κόσμο, αλλά και λίγη… αμηχανία.

Ο λόγος ήταν επειδή ο Έλληνας τενίστας αποφάσισε να εκφράσει την αγάπη του για την Αυστραλία, αλλά και για μία σταρ του Χόλυγουντ που κατάγεται από την χώρα, ηθοποιό Μάργκοτ Ρόμπι.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Προσκαλώ την Μάργκοτ Ρόμπι να έρθει να με δει να παίζω»
H ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι, στα βραβεία των «Χρυσών Σφαιρών»

Στις δηλώσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε:

«Η Αυστραλία είναι μια καταπληκτική χώρα, μάλιστα μου αρέσουν πολλά πράγματα από την Αυστραλία. Μάλιστα μία από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς είναι εδώ, η Μάργκοτ Ρόμπι».

Τότε ο Τζιμ Κουριέ ρώτησε γελώντας τον Έλληνα τενίστα αν «πλασάρει» τον εαυτό του στην ηθοποιό, με τον Στέφανο να απαντάει: «Το μόνο που θα πω είναι ότι θα ήταν ωραίο να την δούμε μια φορά στις εξέδρες, φυσικά και την προσκαλώ».

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πρέπει να δώσει «εξηγήσεις» στην τωρινή κοπέλα του, την Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία βρίσκεται σε σχέση από το 2019.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος