Στεφανίδη: «Έκανα καλή προσπάθεια και ήθελα μετάλλιο» (video)

Η Κατερίνα Στεφανίδη τερμάτισε τέταρτη στον τελικό του άλματος επί κοντώ με 4.80 και από τη μεριά της η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέλαβε την όγδοη θέση με 4,50 μέτρα.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη:

«Ήθελα πάρα πολύ ένα ακόμη ένα μετάλλιο και φάνηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκα. Δεν είμαι απογοητευμένη. Ήρθα με την έκτη καλύτερη επίδοση και βγήκα τέταρτη. Ήμουν η μόνη ολυμπιονίκης από το 2016 που βρέθηκα στον τελικό.

Με πείραξε μόνο το γεγονός πως ήξερα πόσο καλά ήμουν πριν τον αγώνα, αλλά δεν είμαι απογοητευμένη γιατί έκανα καλή προσπάθεια σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Δυστυχώς δεν μου βγήκε, έπαιξε ίσως ρόλο και το άγχος του μεταλλίου. 

Πιστεύω πως θα μπορούσα να ήμουν στα μετάλλια, αλλά έκανα αρκετά λάθη. Και οι τρεις κοπέλες που ήταν στα μετάλλια το αξίζουν, ειδικά η Σιντόροβα είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο επί κοντώ. 

Θα πάω στο Παρίσι, φέτος κάναμε κάποιες επιλογές που ήταν ρίσκο όσον αφορά τα κοντάρια, ωστόσο πιστεύω έχω αρχίσει και εξοικειώνομαι και θεωρώ ότι θα με πάνε πάνω από τα 5 μέτρα.

Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε και εύχομαι να τελειώσουν οι φωτιές που έχει γεμίσει η Ελλάδα. Μακάρι να σας κάνω περήφανους στο μέλλον».

Στεφανίδη: «Έκανα καλή προσπάθεια και ήθελα μετάλλιο» (video)Η Νικόλ Κυριακοπούλου δήλωσε:

«Για κάποια στιγμή πίστεψα ότι και με την πρώτη προσπάθεια θα μπορούσα να διεκδικήσε ένα μετάλλιο. Έπεσα έξω. Θα ήθελα να φτάσω πιο ψηλά, ωστόσο είμαι ευχαριστημένη για τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σήμερα δεν ήμουν καλά θα μπορούσα να πάω καλύτερα. Ήταν δύσκολος και περίεργος αγώνας. Στη συνέχεια ήταν δύσκολα τα επίπεδα. Έτσι όπως πήγε η χρονιά είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που έκανα».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος