Στα γαλάζια ο Βέλλιος!

Στα πάτρια εδάφη, επέστρεψε, μετά από τρία χρόνια, στην …ξενιτιά ο Απόστολος Βέλλιος. Ο 24χρονος επιθετικός το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας του Ηρακλή, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στο σπίτι του και την υπογραφή του με την ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια. Πρώην αθλητής των Ακαδημιών του Ηρακλή και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας από το 2008 έως το 2011, ο Βέλλιος έχει αγωνιστεί στην Έβερτον, τη Μπλάκπουλ, τη βελγική Λιρς και πολύ πρόσφατα στη δανέζικη Βέστζελαντ. Ο 23χρονος στράικερ έχει εμπειρία παίζοντας σε διεθνές επίπεδο σε παιχνίδια κυπέλλου καθώς και στη Σούπερ-Λιγκ”.

Ο Βέλλιος ξεκίνησε την καριέρα του, στον Ηρακλή. Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο υπόγραψε μόλις στα 16. Τρία χρόνια αργότερα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα σημαντικό άλμα στην καριέρα του. Δέχθηκε την πρόταση της Εβερτον. Την πρώτη χρονιά στους «εφοπλιστές» αγωνίσθηκε στην δεύτερη ομάδα. Συνολικά με την πρώτη ομάδα αγωνίσθηκε σε 22 παιχνίδια σκοράροντας τρεις φορές, Τον Μάρτιο του 2014 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπλάκπουλ μέχρι το τέλος της περιόδου, μιας. Τον Ιούλιο του 2014 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη βελγική Λιρς όμως τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε ως δανεικός για έξι μήνες στη δανική Βέστσιελαντ.
Έχει φορέσει 22 φορές την φανέλα της Εθνικής Ελπίδων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, UEFA

Δημήτρης Καϊμάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ