Σπουδαία νίκη της Μπρέντφορντ, 2-0 τη Γουλβς (highlights)

Η εντυπωσιακή Μπρέντφορντ κατατρόπωσε τη Γουλβς μέσα στο «Μολινέ», παρόλο που έμεινε με 10 παίκτες μετά το 65ο λεπτό.

 

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ χρειάστηκε ένα καλό ημίχρονο για να υπερτερήσει της Γουλβς και να αποσπάσει το τρίποντο. Στο 28ο λεπτό, ο Άιβαν Τόνεϊ νίκησε τον Ζοσέ Σα από τα έντεκα μέτρα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα, ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι, αφότου εξετάσθηκε από τον VAR. Παρ’ όλα αυτά, η αποτελεσματική υπεροχή των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε. Στο 34ο λεπτό, ο Άιβαν Τόνεϊ και πάλι σέντραρε παράλληλα στην περιοχή του Σα και ο Μπράιαν Μπέμο βρέθηκε στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους, αναζητώντας το γκολ που θα τους έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι. Στο 65ο λεπτό ο Σάντον Μπατίστ της Μπρέντφορντ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα. Μάλιστα, η πρώτη του κίτρινη πάρθηκε πέντε λεπτά νωρίτερα και εν συνεχεία άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Τα εναπομείναντα 25 περίπου λεπτά φάνταζαν ιδανική ευκαιρία για τη Γουλβς να αντιδράσει και να αποκομίσει κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και το 2-0 παρέμεινε έως το τέλος.

Η Μπρέντφορντ έφτασε έτσι τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά από την πρεμιέρα κόντρα στην Άρσεναλ και δήλωσε παρούσα στην πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ! Απ’ την άλλη, η ομάδα του Ζοσέ Σα και του Ντάνιελ Ποντένσε δείχνει πως βρίσκεται ακόμη εκτός ρυθμού και μέτρησε την τέταρτη ήττα της από τις πέντε αναμετρήσεις που έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Πηγή φωτογραφίας: Brentford FC/Twitter

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος