Σπουδαία Φιορεντίνα «κατάπιε» την Μίλαν και της έσπασε το αήττητο

Η Φιορεντίνα ήταν εντυπωσιακή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και πανηγύρισε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μίλαν με 4-3, την οποία έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

To παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό, πράγμα που αποτυπώνουν και τα 7 τέρματα που μπήκαν σε αυτό.

Η Φιορεντίνα εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ταταρουσάνου για να πάρει προβάδισμα με τον Ντάνκαν στο τέταρτο, με τον Σαπονάρα να σκοράρει με τρομερό πλασέ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων για το 2-0 και την απόλυτη ψυχρολουσία των «ροσονέρι», οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν απαντήσεις στο δεύτερο μέρος αλλά είδαν τον Βλάχοβιτς να παίρνει τη σκυτάλη και να γράφει το 3-0, δίνοντας διαστάσεις στο σκορ των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά, η Μίλαν έβγαλε αντίδραση και ζόρισε τους «βιόλα». Ο Ιμπραΐμοβιτς βγήκε μπροστά, σκόραρε δις σε διάστημα πέντε λεπτών (62’, 67’) και μείωσε σε 3-2 για να βάλει «φωτιά» στο παιχνίδι.

Η Μίλαν πίεζε, είχε κλείσει στο μισό γήπεδο τη Φιορεντίνα και έμοιαζε πως μπορεί να βρει το γκολ για το απόλυτο come-back! Ένα τραγικό λάθος του Ερναντέζ έξω από την περιοχή, όμως, έδωσε την ευκαιρία στον Γκονζάλες να κλέψει και να μοιράσει για τον Βλάχοβιτς που πέτυχε ντοπιέτα για να γράψει το 4-2 στο 85ο λεπτό. Το γήπεδο ήταν όλο στο πόδι, έβλεπε τη Φιορεντίνα να «πατάει» τη Μίλαν και παρότι ο Βενούτι σκόραρε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του στο 90+6’ για το 4-3, οι «ροσονέρι» δεν είχαν άλλο χρόνο για να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος