Σπουδαία ανατροπή για τη Λάτσιο, 3-1 την Ίντερ (highlights)

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά η Λάτσιο αντέδρασε και επικράτησε της Ίντερ με 3-1 στο «Ολίμπικο» για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Οι «αετοί» όχι απλά πραγματοποίησαν σπουδαία ανατροπή, αλλά έδωσαν συνέχεια στο ασύλληπτο σερί τους, που τους θέλει αήττητους εντός έδρας από τον περασμένο Μάρτιο!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίβαν Πέρισιτς. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η Λάτσιο πήρε τον έλεγχο της κατοχής, αλλά δεν μπορούσε να… «εισβάλλει» εύκολα στην άμυνα της Ίντερ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι ήρθε στο 24ο λεπτό. Ο Τομά Μπάσιτς υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε, αλλά ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Η λήξη του πρώτο ημιχρόνου βρήκε νικήτρια την Ίντερ, που ούτε απείλησε, αλλά και ούτε απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «αετοί» ανέβασαν ρυθμό και στο 63ο λεπτό «πλήρωσαν» τους φιλοξενούμενους με το ίδιο… νόμισμα. Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Τσίρο Ιμόμπιλε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα μέτρα, ισορροπώντας εκ νέου το παιχνίδι. Εν συνεχεία, η Λάτσιο διατήρησε ψηλά τις γραμμές της και στο 81ο λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε γκολ του Φελίπε Άντερσον. Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, οι «αετοί» πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, ολοκληρώνοντας έτσι την επική ανατροπή τους.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος