Χρήστος Σωτηρακόπουλος στο «Στούντιο 4»: Πανεπιστήμιο η ΕΡΤ

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, που έγραψε Ιστορία ως σπορτκάστερ σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα που κάλυψε η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για όλους και όλα, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν από αξέχαστες στιγμές που βίωσε, καταθέτοντας παράλληλα τη γνώμη του για θέματα όπως η βία στα γήπεδα, την πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου, για τον Μαραντόνα κ.α.

Η ΕΡΤ ήταν ένα Πανεπιστήμιο για εμάς τα νέα παιδιά που μπήκαμε στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Μας έδωσε την ευκαιρία να πατήσουμε σε χώρους και σε μυθικά πράγματα και εκπομπές, τελικούς κυπέλλων Ευρώπης, μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε στην “Αθλητική Κυριακή” και άλλα πολύ σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Δεν υπήρχε τότε τηλεόραση που να μην παίζει στην Ελλάδα Κυριακές βράδια την Αθλητική Κυριακή”.

Σε άλλο σημείο θυμήθηκε την περίοδο, πολύ σύντομη, που μετέδιδε αγώνες μπάσκετ: “Ήταν ένας αγώνας στο Ιβανώφειο ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Άρη. Το γήπεδο έσταζε γιατί έβρεχε και μου έβαλαν να καθίσω μια καρέκλα στον αγωνιστικό χώρο, δίπλα στον πάγκο του Άρη, στον Γιάννη Ιωαννίδη, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Θυμάμαι επίσης ένα περιστατικό όπου μας κατέβασε από αεροπλάνο γιατί είχε την 13 θέση.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος