Σόλσκιερ: «Ο Ρονάλντο μπορεί να παίζει μέχρι τα 40»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΌλε Γκόυναρ Σόλσκιερ, αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτιμώντας πως θα παίζει για αρκετό καιρό ακόμη.

Ο Νορβηγός προπονητής έχει τη δυνατότητα εδώ και μερικές εβδομάδες να απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιστρέψει στα 36 του χρόνια, στην ομάδα, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και έως τώρα αποδεικνύει πως η επιστροφή του θέλει να συνδυαστεί με πολλές ακόμη επιτυχίες, παρά την ηλικία του.

Ο Σόλσκιερ από την πλευρά του, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα παίζει για αρκετό καιρό ακόμη, τονίζοντας με νόημα: «Δεν θα εκπλαγώ εάν παίζει μέχρι τα 40 χρόνια του. Ο τρόπος που φροντίζει τον εαυτό του είναι το κλειδί για όλα. Εβαλε κάθε… ουγγιά ενέργειας και προσπάθειας για να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα. Η νοοτροπία του, παραμένει τέλεια και δεν είναι παρά μια επιθυμία, που προέρχεται από τα βάθη της ύπαρξής του. Θα συνεχίσει μέχρι τα πόδια του ή ακόμα και το κεφάλι του να πουν: «Όχι τελείωσε, τα έχω δώσει όλα τώρα».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος