Σφαιρόπουλος: «Ό,τι καλύτερο μπορώ, για να φέρω δόξα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ»

«Είμαστε η Μακάμπι & δε θα ακούσετε ποτέ δικαιολογίες από εμάς», επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός στην καθιερωμένη Media Day του ισραηλινού συλλόγου.

Με την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου της Ευρωλίγκας να είναι προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες & το επιτελείο της νταμπλούχου Ισραήλ φωτογραφήθηκαν, συμμετείχαν σε συνεντεύξεις και διασκέδασαν στη «Μενόρα–Μιβταχίμ Αρένα».

Σφαιρόπουλος: «Ό,τι καλύτερο μπορώ, για να φέρω δόξα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ»

«Αρχίζω την τέταρτή μου σεζόν στη Μακάμπι & είμαι πολύ χαρούμενος. Δίνω έμφαση σε αυτό διότι μερικές φορές, όταν έχεις κάτι πολύτιμο στην τσέπη σου, ξεχνάς την αξία του. Για εμένα, εκείνη να είσαι προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μεγάλη».

«Δεν εκκινήσαμε τη σεζόν όπως είχαμε προγραμματίσει, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε όλα όσα συνέβησαν. Δεν θέλω κανένας στη Μακάμπι –ούτε οι φίλαθλοι, ούτε η ομάδα– να αισθάνεται δυστυχισμένος. Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι και θα το κάνουμε ξανά εφέτος, για να φέρουμε επιτυχία στην ομάδα» συμπλήρωσε, ενώ για την επιστροφή των φιλάθλων υποστήριξε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε ξανά τους οπαδούς μαζί μας, τους περιμέναμε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Δεν θέλουμε να νιώθουμε ξανά όπως πέρυσι, όταν παίζαμε μπροστά σε άδειες κερκίδες. Θέλουμε να παίξουμε ξανά μπροστά τους», καλώντας τους στο γήπεδο: «να είστε όλοι μαζί μας, για να μας στηρίξετε στις καλές και τις κακές στιγμές, να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα πετύχουμε μόνο αν μας στηρίξετε μέχρι τέλους. Σας αγαπάμε, μας λείπετε και θέλουμε να ζήσουμε ξανά τη δόξα της Μακάμπι μαζί σας», ολοκλήρωσε ο 54άχρονος προπονητής.

Σφαιρόπουλος: «Ό,τι καλύτερο μπορώ, για να φέρω δόξα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος