Σεμπά στον Ολυμπιακό στέλνουν οι Πορτογάλοι

Τον 23χρονο επιθετικό της Εστορίλ Σεμπά στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Πορτογάλοι.

«Ένα μικρό βήμα απομένει για να βρεθεί ο Σεμπά στον Ολυμπιακό». Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», με τίτλο: «Ο Σεμπά στο δρόμο για τον Ολυμπιακό», παρουσιάζοντας τις εξελίξεις στη προσπάθεια του Ολυμπιακού να εντάξει στο δυναμικό του τον Βραζλιάνο επιθετικό.

«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Εστορίλ και των Ελλήνων πρωταθλητών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η συμφωνία αναμένεται να κλείσει στα 2 εκατ. ευρώ. Μία μεταγραφή, αποτέλεσμα ρητής απαίτησης του προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα, που ξέρει τον Σεμπά από την συνεργασία τους για δύο σεζόν (2013/14 και 2014/15),» αναφέρει η «Record» σημειώνοντας ότι έστω κι αν ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο, δεν πρόκειται να συνεχίσει με την Εστορίλ, αφού είναι δεδομένοι και πολλοί οι μνηστήρες για την απόκτησή του.

Στην Ελβετία οι «ερυθρόλευκοι»

Για την Ελβετία αναχώρησε η ομάδα του Ολυμπιακού όπου το απόγευμα της Πέμπτης (18:30) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την εθνική ομάδα του Κατάρ.

Με τους «ερθρόλευκους» ταξίδεψε και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, καθώς αν και θεωρείται απίθανό ν΄αγωνισθεί, ο Μάρκο Σίλβα θέλει τον εγκλιματισμό του Αργεντινού μέσου, το ταχύτερο δυνατό.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα έσοδα απ΄την αυριανή αναμέτρηση θα προσφερθούν στη UNICEF, ενώ την αποστολή των νταμπλούχων αποτελούν οι Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο και Σαλιακας.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ, ΜΠΕ, Ολυμπιακός

Φωτογραφία: INTIMEsports (ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος