«Σεληνιασμένος» Κριστιάνο Ρονάλντο, 4-1 την Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Πρώτο «τρίποντο» για Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο βασικό της σχήμα για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια, επικράτησε της Νιούκαστλ με 4-1 και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

Η 4η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη επιφύλασσε την ιστορική επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Πορτογάλος αστέρας ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να βρει δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καραδοκούσε και εκμεταλλεύτηκε μία ασταθής απόκρουση του Γούντμαν για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νιούκαστλ κατάφερε να απαντήσει με γκολ του Χαβιέρ Μανκίγιο στο 56′, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους αγαπημένους του «κόκκινους διαβόλους». Εν συνεχεία, ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε τη… σκυτάλη στον πίνακα των σκόρερ για το 3-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τζέσι Λίνγκαρντ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-1.

Στο «Έμιρεϊτς», η Άρσεναλ κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Νόριτς του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Παράλληλα, η Γουλβς επικράτησε με 0-2 της Γουότφορντ, χάρη σε γκολ του Χουάνγκ Χι-Τσαν και αυτογκόλ του Φρανσίσκο Σιεράλτα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το «διπλό» από το «Κινγκ Πάουερ» της Λέστερ, χάρη σε γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα (1-0).

Η Μπράιτον απόδρασε από το «Brentford Community Stadium» με γκολ του Λεάντρο Τροσάρ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ στο Σαούθαμπτον – Γούεστ Χαμ δεν χρίστηκε καμία ομάδα νικήτρια, παίρνοντας αμφότερες από έναν βαθμό.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος