Σε δημοπρασία αντικείμενα του Μαραντόνα

Το σπίτι που αγόρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για τους γονείς του, δύο αυτοκίνητα BMW και μια επιστολή του εκλιπόντος ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, έχουν συμπεριληφθεί στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με δικαστική απόφαση που επικαλείται ο Τύπος της Αργεντινής.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί με την σύμφωνη γνώμη των κληρονόμων του «Ντιεγκίτο» και εκτός των προαναφερθέντων, οι επίδοξοι πλειοδότες, θα διεκδικήσουν προσωπικά αντικείμενα του διάσημου Αργεντινού, όχι όμως και αυτά που έχουν συναισθηματική αξία, όπως οι φανέλες, που δωρήθηκαν από άλλους παίκτες στην κηδεία του.

Την σχετική απόφαση, εξέδωσε η δικαστής, Λουτσιάνα Τεντέσκο, ενώ όσον αφορά στην επιστολή με την υπογραφή του Φιντέλ Κάστρο, είναι από τα σημαντικότερα αντικείμενα αυτής της διαδικασίας, καθώς μέσω αυτής, ο πρώην ηγέτης της Κούβας απευθύνθηκε με θερμά λόγια στον Μαραντόνα, όταν διέμενε στο νησί της Καραϊβικής, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τους εθισμούς του, που τον έφεραν δύο φορές κοντά στον θάνατο.

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα μάρκας BMW, φέρει χαραγμένη στο παρμπρίζ την υπογραφή του «Pibe de oro» και θα έχει τιμή εκκίνησης, τα 165.000 δολάρια. Το σπίτι που έδωσε ο Μαραντόνα στους γονείς του, βρίσκεται στη γειτονιά Villa Devoto στο Μπουένος Αϊρες. Μια κτηματομεσιτική εταιρεία, θα προκηρύξει σύντομα, πρόσκληση υποβολής προσφορών για ιστοσελίδες που βρίσκονται ανά την υφήλιο.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από αυτήν την δημοπρασία, θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή των χρεών του Μαραντόνα και δεν θα διανεμηθούν στους κληρονόμους.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος