Σε αναζήτηση προπονητή η Ραντουκάνου

Η Έμα Ραντουκάνου, που αποτελεί τη νεότερη νικήτρια στην ιστορία του US Open, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, καθώς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Άντριου Ρίτσαρντσον.

Ο ίδιος προπονούσε την Βρετανή πρωταθλήτρια από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ είναι προπονητής και άλλων νεαρών Βρετανών.

Η 18χρονη τενίστρια έχει μία… τάση προς την «ρήξη» με τους προπονητές της, καθώς πριν συνεργασθεί με τον Άντριου Ρίτσαρντσον, είχε λύσει τη συνεργασία της με τον πατριό του Άντι ΜάρεϊΝάιτζελ Σιαρς, αφότου προκρίθηκε στις «16»» του Γουίμπλεντον.

Σε συνάντηση που διοργανώθηκε από τη βρετανική ένωση τένις Lawn, η Ραντουκάνου επεσήμανε: «Μετά το Γουίμπλεντον ήμουν μόλις 200ή στον κόσμο και εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να δοκιμάσω τον Αντριου. Πήγαμε στις ΗΠΑ, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατακτήσω το US Open. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου και καθώς παίζω ενάντια στις καλύτερες του κόσμου, συνειδητοποίησα ότι τώρα χρειάζομαι κάποιον που έχει εμπειρία από την WTA στο υψηλότερο επίπεδο. Μου λείπει τόση εμπειρία και χρειάζομαι πραγματικά κάποιον να με καθοδηγήσει και ο οποίος το έχει ήδη βιώσει αυτό. Προφανώς, αφού μοιράσθηκα μια τέτοια εμπειρία με την ομάδα μου, ήταν δύσκολο να πρέπει να το πω σε κάποιον, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι που χρειάζομαι».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος