Ρονάλντο: «Mπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα εάν αλλάξουμε νοοτροπία»

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτε και φέτος να διανύει μια ιδανική χρονιά, ωστόσο ο Πορτογάλος σταρ της, Κριστιάνο Ρονάλντο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Skysports», δήλωσε πως εάν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αλλάξουν νοοτροπία, μπορούν να κάνουν πολλά και σπουδαία πράγματα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Δεν αποδέχομαι ότι δεν πιστεύουμε πως θα είμαστε στην πρώτη τριάδα της Premier League. Νομίζω ότι για να κτίσεις καλά πράγματα, μερικές φορές πρέπει να καταστρέψεις τους άλλους. Γιατί όχι λοιπόν; Νέα χρονιά, νέα ζωή και ελπίζουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, μπορεί να βρεθεί στο επίπεδο που θέλουν οι φίλαθλοι. Το αξίζουν».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος σταρ πρόσθεσε:

«Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι όλοι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, όλοι μας. Δεν θέλω να είμαι εδώ για να είμαι στην έκτη, στην έβδομη ή στην πέμπτη θέση. Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κερδίσω, να είμαι ανταγωνιστικός. Νομίζω ότι παραμένουμε στην διεκδίκηση, αλλά δεν είμαστε ακόμα στα καλύτερά μας. Εχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε για να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι εάν αλλάξουμε νοοτροπία μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος