Ρονάλντο: «Άλλο να μιλάς και άλλο να παίζεις»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και τωρινός πρόεδρος της ΒαγιαδολίδΡονάλντο, μίλησε σε συνέντευξη του στο DAZN για τη φετινή ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το «φαινόμενο», όπως αποκαλούνταν ποδοσφαιρικά, προειδοποίησε ουσιαστικά την νυν ομάδα του Λιονέλ Μέσι, καθώς παρά τις δυνατές προσθήκες, θεωρεί πως δεν είναι δεδομένη η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ για την Παρί.

Αναλυτικά όσα είπε: «Στο ποδόσφαιρο η νίκη δεν είναι ποτέ κάτι που έχει σχέση με τα μαθηματικά, ακόμα κι αν έχεις τους καλύτερους στην ομάδα σου. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε ποιος θα κατακτήσει το Champions League, το πανόραμα αρχίζει να διαμορφώνεται στους προημιτελικούς. Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην πρώτη θέση των φαβορί, αλλά το ένα είναι να μιλάμε και το άλλο να παίζουμε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Έπαιξα για τη Ρεάλ Μαδρίτης για σχεδόν πέντε σεζόν στην ομάδα των «Galacticos» και δεν κατέκτησα ποτέ το Champions League. Η νίκη δεν έρχεται με τα μαθηματικά, ακόμα κι αν έχεις τους καλύτερους στην ομάδα σου και αυτό ισχύει και για την Παρί Σεν Ζερμέν».

Για τις συγκρίσεις μεταξύ του ίδιου και του Μπαπέ, ανέφερε: «Ναι, έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δικά μου. Έχει τρελές ικανότητες, με μια αξιοσημείωτη τεχνική που εκτελεί με μεγάλη ταχύτητα. Ξεπερνά τους αμυντικούς, πηδάει πάνω από τους τερματοφύλακες … Και να σκεφτεί κάποιος ότι είναι πολύ νέος, έχει ήδη κάνει πολύ δρόμο. Μου αρέσει».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος