“Εβαλε πούλμαν στην εστία” και κράτησε στο 1-1 την Τσέλσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κάρικ (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβηκε στο Λονδίνο με σκοπό να σταματήσει την φορμαρισμένη Τσέλσι και το κατάφερε, καθώς με «όπλο» την άμυνα της πήρε ισοπαλία με 1-1 σε ματς για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν μάλιστα αυτοί που πήραν το προβάδισμα, στο 50′ με τον Σάντσο, έπειτα από τραγικό λάθος του Ζορζίνιο. Ο Ιταλός πήγε να κάνει ένα δύσκολο κοντρόλ, η μπάλα του έφυγε και ο Σάντσο βγήκε στην αντεπίθεση κάνοντας το 0-1.

Ο Ζορζίνιο πήρε το «αίμα του πίσω» στο 69′, καθώς έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Μπισάκα έκανε άτσαλο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή πάνω στον Τιάγκο Σίλβα, με τον διαιτητή να δείχνει τη λευκή βούλα.

 

To ματς

Ο Κάρικ άφησε εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ήθελε να αμυνθεί με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα και να προσπαθήσει να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

Η Τσέλσι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό. Η άμυνα των φιλοξενούμενων αντέδρασε τραγικά, ο Οντόι βγήκε τετ α τετ, αλλά νικήθηκε από τον Ντε Χέα.

Στο 31′ ο Ρούντιγκερ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή, την μπάλα μάλιστα την βρήκε με τα ακροδάχτυλα και ο Ντε Χέα. Στο 36′ ο Οντόι εκμεταλλεύτηκε το σοβαρό λάθος του Μπρούνο, όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ξανά εκεί.

Στο 45′ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και τελευταία στιγμή ο Ντε Χέα έδιωξε σε κόρνερ.

Η εικόνα ήταν παρόμοια και στο δεύτερο ημίχρονο με την Τσέλσι να πιέζει διαρκώς και την Γιουνάιτεντ να αμύνεται μαζικά.

Ομως οι «κόκκινοι» ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 50′, σε ένα διώξιμο της μπάλας ο Ζορζίνιο έκανε ένα λάθος κοντρόλ, ο Σάντσο έκλεψε και στην αντεπίθεση κέρδισε τον Μεντί για το 0-1.

Οι «μπλε» πάλεψαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν κάποια τεράστια φάση. Τελικά στο 69′ ο Μπισάκα έκανε «δώρο» στους γηπεδούχους, καθώς έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στον Σίλβα μέσα στην περιοχή. Ο Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι για το 1-1.

Η Τσέλσι έφτασε πάρα πολύ κοντά το να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα, όμως ο Ρούντιγκερ, ο οποίος ήταν ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι, σούταρε άουτ.

Τσέλσι: Μεντί, Τσάλομπα, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ, Αλόνσο (78’ Μάουντ), Ζίγιεχ, Βέρνερ (82’ Λουκάκου), Χάντσον-Οντόι (78’ Πούλισικ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μπαϊγί, Ράσφορντ (77’ Λίνγκαρντ), Φρεντ, Φερνάντες (89’ Φαν Ντε Μπέεκ), Σάντσο (64’ Σάντσο), Τέλες, Γουάν-Μπισάκα, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος