Πρόβλημα με Κουέστα στον Αρη

Με την προπόνηση, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον πρώτο αγώνα με τον ΟΦΗ (01/12, 17:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής τον Χουλιάν Κουέστα – MVP του ντέρμπι της Τούμπας – λόγω ενοχλήσεων στη μέση ενώ εκτός έμεινε και ο Φακούντο Μπερτόγλιο που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Επιπλέον, για λόγους τακτικής, δεν θα τεθούν κόντρα στο σύλλογο της Κρήτης οι Γιώργος Δεληζήσης, Εμάνουελ Σάκιτς και Κριστιάν Λόπεθ.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο, Ιτούρμπε, Καμαρά, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λούμορ, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης.

Ν σημειώσουμε ότι έπειτα από περίπου τρεις μήνες, ο Κυριάκος Ασλανίδης επέστρεψε στον Άρη. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός είχε δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και κρίθηκε προτιμότερο να γυρίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Θα προπονείται εκ νέου με τους Θεσσαλονικείς, με προοπτική να δοθεί δανεικός σε άλλο σύλλογο τον Ιανουάριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος