Πρώτος στόχος του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες

Ο Τσάβι σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της Μπαρτσελόνα, έχοντας ζητήσει από τον Ζοάν Λαπόρτα τέσσερις μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου, έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική κρίση.

Ο πρόεδρος των «Μπλαουγκράνα» φέρεται έτοιμος να ικανοποιήσει τα αιτήματα του 41χρονου προπονητή, ο οποίος έχει στην κορυφή της λίστας του τον Φεράν Τόρες.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι και οι Καταλανοί προσέγγισαν ήδη την αγγλική ομάδα, θέλοντας να τον αποκτήσουν ως δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2022.

Παράλληλα, ο Τσάβι έχει στη λίστα του τόσο τον Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, όσο και τον Ζιλ Κουντέ. Από τη μία ο 24χρονος Ολλανδός αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να βρει θέση στο βασικό σχήμα.

Από την άλλη, ο Γάλλος στόπερ της Σεβίλλη αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στα χέρια του, βέβαια, έχει προτάσεις από Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Μπαρτσελόνα ευελπιστεί πως θα τον κάνει δικό της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος