Πρώτη απώλεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα, 0–0 με τον Ιωνικό στη Νεάπολη (highlights)

Άνοστη σούπα στο Δημοτικό γήπεδο της Νίκαιας, δίκαια μοιρασιά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διατήρησε το «μηδέν» στα μετόπισθεν για τρίτο σερί παιχνίδι (μοναδική ομάδα της εφετινής Super League που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της ως τώρα) και πλέον έχει 7 βαθμούς μαζί με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Στο 35’ ο ΠΑΣ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν από φάουλ του Γκαρντάβσκι, ο Κάργας πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Εραμούσπε ολομόναχος απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ιωνικός έφτασε με τη σειρά του πολύ κοντά στο γκολ, όταν από σέντρα του Ματσούκα, ο Τουράμ πήρε την κεφαλιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν η σειρά του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να χάσει ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Μύγας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε κατεύθυνση στο δεύτερο δοκάρι, όπου πετάχτηκε ο Τσιγκρίνσκι αλλά δεν κατάφερε στείλει την μπάλα με προβολή εντός εστίας.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ άρχισε να «πατάει» καλύτερα μέσα στο γήπεδο, πήρε την κατοχή της μπάλας και είχε μία καλή στιγμή στο 63’ με μακρινό σουτ του Καραχάλιου, το οποίο μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης.

Στο 67’ ο Ντάλσιο έχασε απίστευτη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Ιωνικό. Από κάθετη πάσα του Κάνιας που κόντραρε, η μπάλα κατέληξε στον μεσοεπιθετικό της νικαιώτικης ομάδας, ο οποίος πέρασε και τον Λοντίγκιν αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός του αγώνα άρχισε να πέφτει, οι δύο ομάδες έδειξαν να βολεύονται και να συμβιβάζονται με το «Χ» και το ματς «έσβησε» στο τελικό 0–0.

Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: /Εραμούσπε, Καραχάλιος

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο (90’+3′ Πογκοσιάν), Ματσούκας (90’ Κωνσταντινίδης), Άοσμαν (83’ Μάναλης), Μπουένο (46’ Κάνιας), Τουράμ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πέερσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (52’ λ.τρ. Μορέιρα), Λώλης (46’ Μιλιντσεάνου), Περέα (90’+2′ Παντελάκης).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος