Πρωταθλήτρια με γκολ στο 99′ και στο 101′ η Σέρο Πορτένιο (video)

Tίτλο…βγαλμένο από τις σελίδες βιβλίου, πανηγύρισε η Σέρο Πορτένιο στην Παραγουάη, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα.

Η Γουαρανί υποδεχόταν στην Ασουνσιόν την Σέρο Πορτένιο, στην 18η και τελευταία αγωνιστική. Ήταν δύο βαθμούς πίσω στη βαθμολογία, οπότε ήθελε νίκη για τον τίτλο, ενώ στους επισκέπτες αρκούσε και η ισοπαλία.

Η αποβολή του αμυντικού της Σέρο, Άλαν Μπενίτες στο 15’, φάνηκε να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την Γκουαρανί, που με γκολ των , Άλφιο Οβιέδο (36’) και Μαρσέλο Γκονσάλες (51’) έδειχνε να φτάνει στο στόχο της.

Κρατούσε μάλιστα το σκορ και τη διαφορά μέχρι τις καθυστερήσεις. Εκεί ο αμυντικός Ρομπέρτο Ουρμπιέτα (90+2’) και ο τερματοφύλακας Γκασπάρ Σέρβιο (90+3’) αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Είχε όμως κάνει τις τρεις αλλαγές με συνέπεια, ένας από τους εννέα που απέμειναν να περάσει στην εστία.

Τότε, πρώτα ο Αλμπέρτο Εσπίνολα στο 90+9 με κοντινό πλασέ και ο Χουάν Γκαμπριέλ Πατίνιο στο 90+11’ με κεφαλιά, ισοφάρισαν για την Σέρο, χαρίζοντάς της τον τίτλο.

Δείτε παρακάτω το «μυθικό» φινάλε:

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος