Πρόεδρος LaLiga: «Για να επιστρέψει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πουλήσει παίκτες και να του δώσει χαμηλό μισθό»

Η «μεγάλη» επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών στον «κόσμο» του ποδοσφαίρου, αφότου ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως ο Αργεντινός θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της φετινής σεζόν.

Οι «Μπλαουγκράνα» όμως τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, κάτι που φυσικά θα δυσκολέψει την απόκτηση του Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

O πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, μίλησε σχετικά με το ενδεχόμενο της επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως για να γίνει αυτό εφικτό, θα πρέπει να πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές της για να έχει τα απαραίτητα χρήματα στα ταμεία της, ενώ θα χρειαστεί να δώσει έναν χαμηλότερο μισθό στον Αργεντινό σούπερ-σταρ από αυτόν που θα περίμενε κανείς.

Χαρακτηριστικά, ο Χαβιέρ Τέμπας δήλωσε:

«Για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να του δίνει χαμηλότερο μισθό από αυτόν που λαμβάνει αυτή την περίοδο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Επίσης, την επιστροφή του θα κρίνει και το αν θα υπάρξουν πωλήσεις παικτών αυτό το καλοκαίρι. Κατά την γνώμη μου, η Μπαρτσελόνα θα μαζέψει αρκετά εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος